Presentació

dijous, 22 d’octubre del 2009
És meva, és teva, és nostra.
La nostra revista que té com a nom Veles i vents et pot oferir no només informació, sinó que també entreteniment sobre temes ben diversos. Entre tots estem intentant fer una revista que no us pugui aborrir. Dividirem la revista en diferents seccions: què fem en el nostre institut?, entrevistes, actualitat, viatges i sortides, racó literari i videos/imatges.
Esperem que us impliqueu amb nosaltres i ens oferiu la vostra opinió.

Seccions de la nostra revista

Nosaltres hem pensat que la revista podría contenir aquestes seccions:
  1. Què fem en el nostre institut? : aquí afegirem informació sobre les activitats que fa el nostre institut, com ara, escoles verdes o totes les campanyes solidaries que fem aquí. En aquesta secció hi afegiríem subapartats: campanyes solidàries, escoles verdes, conveni, aula oberta i llança't a fer esport.
  2. Entrevistes: en aquesta secció hi inclourem entrevistes, no només dels professors (com l'any passat), sinó que també de pares, alumnes i gent del poble.
  3. Actualitat: aquí penjarem notícies sobre coses que hagin succeït recentment.
  4. Sortides i viatges: aquí afegirem informació dels viatges que es fan i, també, de les sortides fora de l'institut.
  5. Racó literari: aquí penjarem escrits que valguin la pena dels alumnes de l'institut i, també, es podríen penjar poemes, com el de veles i vents.
  6. Vídeos/Imatges: en aquesta secció inclourem vídeos i imatges de tot tipus: de l'institut, dels viatges, del poble, entre d'altres que ens semblin interessants.